ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Vesti

05.01.2017 Davor Štefanek novo promo lice kompanije Sani Group – istrajnost i upornost put do uspeha

Kompanija “Sani-Group” iz Šapca organizovala je druženje sa novinarima povodom potpisivanja ugovora sa Davorom Štefanekom,  zlatnim srpskim olimpijcem, koji će biti zaštitno lice kompanija “Sani Group”i “Sani Optik”. U ime kompanije “Sani Group” ugovor je potpisao predsednik dr sci Branko Ninković.

“Tokom  2016. godine Poslovni sistem “Sani Group” zabeležio je porast od 15% u ukupnom poslovanju. Otvaranje novih prodajnih mesta u Srbiji ( Sombor, Leskovac) i Republici Srpskoj (Bijeljina), velika investicija u proširenje voznog parka značajno su unapredili naš nastup na domaćem i evropskim tržištima. Potpisivanje ugovora sa Štefanekom svojevrsna je potvrda poslovne politike i stremljenja ka vrhunskim rezultatima. Štefanek je vrhunski sportista i  prvi rvač koji je Srbiji doneo zlatnu olimpijsku medalju posle 40 godina. Sa Davorom delimo veru u tradicionalne vrednosti i zdrav način života koji komuniciramo i našim korporativnim sloganom Zdravlje sa stilom”, rekla je Vesna Stojaković, direktor marketinga i prodaje.

U ime grada Šapca proslavljenog olimpijca je pozdravio predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić, a poseta Šapcu završena je zajedničkim treningom sa članovima lokalnog Rvačkog kluba “Vitez”.

"Kada je neko najbolji na svetu, to sve govori za sebe. Šabac je grad sporta u kojem žive olimpijski pobednici. Meni je drago da imamo i društveno odgovorne kompanije kakva je “Sani Group”,  koja promoviše sport", rekao je Pajić.

Trener RK “Vitez” Marko Panović ističe  da je velika čast i zadovoljstvo ugostiti zlatnog olimpijca: “Ovo je izuzetna prilika da naše najmlađe članove kluba, buduće šampione, upoznamo sa Davorom. To im je i veliki motiv za dobre rezultate."

Štefanek je svoju rvačku karijeru započeo u rvačkom klubu “Spartak” iz Subotice. Od 2004. godine postiže zapažene uspehe na evropskim i svetskim borilištima. Na Svetskom prvenstvu 2014. godine osvojio je zlatnu medalju, prvu svoju medalju na Svetskim prvestvima i prvu zlatnu za Srbiju od 1981. godine.  Osvajač je olimpijskog zlata na Olimpijskim igrama 2016. godine, grčko-rimskim stilom u kategoriji  do 66 kilograma. Proglašen je za najuspešnijeg sportistu Srbije u individualnim sportovima, kao i za najboljeg sportistu u Vojvodini u 2016. godini.

“Od svoje treće godine imam problem sa vidom. Vodim izuzetno aktivan život i imam potrebu za kvalitetnim dioptrijskim naočarima, potpuno prilagođenim mom licu i načinu života. Poštovalac sam tradicionalnih vrednosti koje sam prepoznao u kompanijama „Sani Group“ i „Sani Optik“.  Provereni kvalitet, višedecenijsko iskustvo i ljubazno osoblje, osnovni su razlozi zbog kojih sam sam se odlučio da budem korisnik  dioptrijskih naočara „Sani Optik“-a. Bez obzira u kojem gradu u Srbiji se takmičim, osećam se sigurnim, jer stručnu pomoć uvek mogu potražiti u nekom od maloprodajnih objekata, koji se nalaze u 34 grada Srbije. Rvanje je sport u kojem pogrešan potez u trenutku odlučuje pobednika.  S obzirom na to da imam problem sa vidom, od izuzetnog značaja za mene su kvalitetna dioptrijska stakla i okviri. Dobar vid je moj jedini saveznik u ringu, a “Sani Optik”  zlatni partner van ringa u istoj misiji za zdrav i bistar pogled”, rekao je Štefanek.

Davor ima prijateljsku i poslovnu saradnju sa šabačkom kompanijom, za koju kaže da je ozbiljna, istrajna, uporna i vredna, kao i on u sportu.

Ljubitelji sporta u Šapcu imali su priliku da se druže i razgovaraju  sa zlatnim olimpijcem, koji je najavio svoj pohod na nove medalje i prvo veliko takmičenje – Evropsko prvenstvo, koje će se ove godine održati u Novom Sadu.

 

N.Isaković

 

 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH