ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Vesti

05.01.2017 Davor Štefanek novo promo lice kompanije Sani Group – istrajnost i upornost put do uspeha

Kompanija “Sani-Group” iz Šapca organizovala je druženje sa novinarima povodom potpisivanja ugovora sa Davorom Štefanekom,  zlatnim srpskim olimpijcem, koji će biti zaštitno lice kompanija “Sani Group”i “Sani Optik”. U ime kompanije “Sani Group” ugovor je potpisao predsednik dr sci Branko Ninković.

“Tokom  2016. godine Poslovni sistem “Sani Group” zabeležio je porast od 15% u ukupnom poslovanju. Otvaranje novih prodajnih mesta u Srbiji ( Sombor, Leskovac) i Republici Srpskoj (Bijeljina), velika investicija u proširenje voznog parka značajno su unapredili naš nastup na domaćem i evropskim tržištima. Potpisivanje ugovora sa Štefanekom svojevrsna je potvrda poslovne politike i stremljenja ka vrhunskim rezultatima. Štefanek je vrhunski sportista i  prvi rvač koji je Srbiji doneo zlatnu olimpijsku medalju posle 40 godina. Sa Davorom delimo veru u tradicionalne vrednosti i zdrav način života koji komuniciramo i našim korporativnim sloganom Zdravlje sa stilom”, rekla je Vesna Stojaković, direktor marketinga i prodaje.

U ime grada Šapca proslavljenog olimpijca je pozdravio predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić, a poseta Šapcu završena je zajedničkim treningom sa članovima lokalnog Rvačkog kluba “Vitez”.

"Kada je neko najbolji na svetu, to sve govori za sebe. Šabac je grad sporta u kojem žive olimpijski pobednici. Meni je drago da imamo i društveno odgovorne kompanije kakva je “Sani Group”,  koja promoviše sport", rekao je Pajić.

Trener RK “Vitez” Marko Panović ističe  da je velika čast i zadovoljstvo ugostiti zlatnog olimpijca: “Ovo je izuzetna prilika da naše najmlađe članove kluba, buduće šampione, upoznamo sa Davorom. To im je i veliki motiv za dobre rezultate."

Štefanek je svoju rvačku karijeru započeo u rvačkom klubu “Spartak” iz Subotice. Od 2004. godine postiže zapažene uspehe na evropskim i svetskim borilištima. Na Svetskom prvenstvu 2014. godine osvojio je zlatnu medalju, prvu svoju medalju na Svetskim prvestvima i prvu zlatnu za Srbiju od 1981. godine.  Osvajač je olimpijskog zlata na Olimpijskim igrama 2016. godine, grčko-rimskim stilom u kategoriji  do 66 kilograma. Proglašen je za najuspešnijeg sportistu Srbije u individualnim sportovima, kao i za najboljeg sportistu u Vojvodini u 2016. godini.

“Od svoje treće godine imam problem sa vidom. Vodim izuzetno aktivan život i imam potrebu za kvalitetnim dioptrijskim naočarima, potpuno prilagođenim mom licu i načinu života. Poštovalac sam tradicionalnih vrednosti koje sam prepoznao u kompanijama „Sani Group“ i „Sani Optik“.  Provereni kvalitet, višedecenijsko iskustvo i ljubazno osoblje, osnovni su razlozi zbog kojih sam sam se odlučio da budem korisnik  dioptrijskih naočara „Sani Optik“-a. Bez obzira u kojem gradu u Srbiji se takmičim, osećam se sigurnim, jer stručnu pomoć uvek mogu potražiti u nekom od maloprodajnih objekata, koji se nalaze u 34 grada Srbije. Rvanje je sport u kojem pogrešan potez u trenutku odlučuje pobednika.  S obzirom na to da imam problem sa vidom, od izuzetnog značaja za mene su kvalitetna dioptrijska stakla i okviri. Dobar vid je moj jedini saveznik u ringu, a “Sani Optik”  zlatni partner van ringa u istoj misiji za zdrav i bistar pogled”, rekao je Štefanek.

Davor ima prijateljsku i poslovnu saradnju sa šabačkom kompanijom, za koju kaže da je ozbiljna, istrajna, uporna i vredna, kao i on u sportu.

Ljubitelji sporta u Šapcu imali su priliku da se druže i razgovaraju  sa zlatnim olimpijcem, koji je najavio svoj pohod na nove medalje i prvo veliko takmičenje – Evropsko prvenstvo, koje će se ove godine održati u Novom Sadu.

 

N.Isaković

 

 

GRAĐANI REPORTERI

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

13.04.2020 Zdrav čovek je slobodan čovek

Piše: Psiholog Olivera Petrović Ušli smo u novu radnu nedelju iz vikenda koji smo proveli u krugu svog porodičnog okruženja. Dok ...

14.03.2020 Корона вирус Вера и Поверење - Пише вероучитељ Данијел Стокановић

Последњих неколико дана налазимо се у периоду искушења насталим корона вирусом. Велика паника проузрокована страхом за лично здравље и живот ...

MAGAZIN

14.02.2021 Драган Драги Петровић: Сцена је уточиште, духовни мир и љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...
 
VRH