ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Vesti

09.11.2020 SRBI U AMERICI: Velika krađa glasova, trka još nije gotova

Trka još nije gotova, došlo je do velike krađe glasova, očekujemo da sud donese konačnu odluku, rekla je Olga Ravasi, pokretač organizacije „Srbi za Trampa 2020“, koja je bila i zvanični deo predsedničke kampanje u Americi, povodom objava da je Džo Bajden pobedio na izborima.

 

Olga Ravasi smatra da je bilo dosta nepravilnosti i nelogičnosti tokom brojanja glasova.

„Uprkos ovim rezultatima smatram da još nije gotovo, to je stav celog našeg Štaba, ali ovako nešto i moglo je da se očekuje. Stav je da je došlo do velike krađe glasova i očekujemo da sud donese konačnu odluku. Ovo nije bio izborni dan, već izborni dani, što svakako nije po demokratskim pravilima“, rekla je ona za „Blic“.

Kako kaže, prva nepravilnost je način prebrojavanja glasova u nekim državama.

„Na dan izbora sve je stalo sa brojanjem tokom noći da bi se kasnije odjednom nastavilo. Tako je bilo u Viskonsinu, Mičigenu, Pensilvaniji, kada su odjednom došli neki glasovi, niotkuda“, govori Olga Ravasi.
Ona dodaje da je takođe nelogično kako su republikanski senatori i kongresmeni zadržali svoje pozicije.

„Niko ne može da me ubedi da su senatori i kongresmeni zadržali svoje poziciji, a da je predsednik Tramp izgubio, pošto je izabrano šest novih republikanskih kandidata u Predstavničkom domu, dok je ostao isti broj predstavnika u Senatu. Kako je onda moguće da su ti ljudi glasali za Bajdena?! To je za mene nemoguće“, izričita je Olga Ravasi.

„Treća sporna stvar je prosta matematika, prema kojoj je u Viskonsinu i nekim državama izlaznost veća od zvaničnog broja glasača, što znači da su upumpavani i dodavani glasovi kako je bilo potrebno. Kada su videli da se povećava broj glasova za Trampa, tako su počeli neograničeno i po potrebi da dodaju svoje izmišljene glasove, zbog toga od početka insistiraju na glasanju preko pošte, jer time mogu da manipulišu. Bajden apsolutno uništava sve demokratske, američke postulate na kojima je ova zemlja zasnovana“, navode u organizaciji „Srbi za Trampa 2020“. 

Smatrajući da je netačan podatak o rekordnom broju glasova za Bajdena posle trka u kojoj su ranije pobeđivali Donald Tramp i Barak Obama, Olgi Ravasi je, kaže, jasno i „zašto se nisu trudili tokom kampanje“.

„Očigledno su znali da će ubacivanje dodatnih glasova biti rešenje i mogli su, koga god da su stavili za kandidata, makar i crnog đavola, kasnije da „upumpaju“ glasove, kao što su uradili. Mi nemamo pristup glasovima, ne znamo šta se dešava. Očekujem da se ponovo broje glasovi u Arizoni, Nevadi i Džordžiji“, dodaje ona.

Olga Ravasi kaže da se sada uzdaju u sudove.

„Demokrate su ranije pričale da Rusi nameštaju izbore u Americi, a sada nas ubeđuju da je izbore nemoguće namestiti, kakav apsurd, kakvo licemerje. Naravno da se sada uzdamo u sudove, nećemo odustati od borbe, upravo zbog onih koji smatraju da će Amerika biti bolje mesto za život na čelu sa Donaldom Trampom“, priča Olga Ravasi.

Izvor: https://webtribune.rs/srbi-u-americi-velika-kradja-glasova-trka-jos-nije-gotova/

 

 

 

GRAĐANI REPORTERI

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

13.04.2020 Zdrav čovek je slobodan čovek

Piše: Psiholog Olivera Petrović Ušli smo u novu radnu nedelju iz vikenda koji smo proveli u krugu svog porodičnog okruženja. Dok ...

14.03.2020 Корона вирус Вера и Поверење - Пише вероучитељ Данијел Стокановић

Последњих неколико дана налазимо се у периоду искушења насталим корона вирусом. Велика паника проузрокована страхом за лично здравље и живот ...

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH