ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Video prilozi

28.06.2018 Nagrađeni najušpešniji učenici, nastavnici, profesori u našoj opštini

U Svečanoj sali SO Bogatić dodeljena su priznanja najuspešnijim učenicima osnovnih škola i Mačvanske srednje škole, kao i njihovim nastavnicima, profesorima, mentorima.

Za diplome, knjige i novčane nagrade, iz opštinskog budžeta izdvojeno je oko milion dinara.

Svečani skup otvorila je Branka Cmiljanović, rukovodilac  Odeljenja za opštu upravu, zajedničke poslove i društvene delatnosti“, istakavši da učenici iz naše opštine nastavljaju da nižu izuzetne uspehe na republičkim takmičenjima, što je potvrda kvalitetnog rada učenika i prosvetnih radnika u školama.

Prisutnima  se obratio i predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac.

„Opština Bogatić svake godine izdvaja  sredstva za sve vidove pomoći učenicima i studentima, sigurno da nije lako roditeljima školovati decu, ali najisplativija investicija u budućnost je upravo ulaganje u decu i u njihovo znanje “, rekao je u svom obraćanju Beserovac, koji je učenicima poželeo uspeh u daljem školovanju.

Za uspehe postignute na svim nivoima takmičenja, najboljim učenicima profesorima i mentorima nagrade su uručili, Nenad Beserovac predsednik Opštine Bogatić, Siniša Puzić- zamenik predsednika Opštine, Miroslav Dabić- predsednik SO Bogatić i Dušanka Kovačević- Savetnik za obrazovanje, kulturu, sport i javno informisanje u odeljenju za opštu upravu, zajedničke poslove i društvene delatnosti.

Za novčane nagrade izdvojeno je 794 000,00 dinara. Nosioci “Vukove diplome”, njih pedeset četvoro dobili su po 6.000 dinara, 7 učenika ponelo je laskavu titulu „đak generacije”  i njima je dodeljeno po 10 000 dinara, a 30 učenika učesnika na republičkim takmičenjima nagrađeno je sa po 5 000, dinara, kao i 16 njihovih mentora, koji su takođe dobili po 5 000 dinara. Za učenike  sa plasmanom na republičkom takmičenju, za njih 9, kao i za 8 njihovih mentora izdvojeno je po 10 000 dinara.

Đaci generacije su: Teodora Drezgić - OŠ “Nikola Tesla” Dublje, Kristina Kuzmanović- OŠ” Laza K Lazarević Klenje, Marko Sinđić - OŠ “Cvetin Brkić” Glušci, Slobodanka Ognjenović - OŠ “Janko Veselinović” Crna Bara, Natalija Marković - OŠ “Vuk Karadžić” Badovinci, Nina Ostojić - OŠ “Mika Mitrović Bogatić i Tamara Drezgić “Mačvanska srednja škola” - Bogatić.

 

 

 

 

 

D. O

 
 

GRAĐANI REPORTERI

16.10.2018 POZDRAV IZ MOLDAVIJE - Piše Teodora Milanković

Srbijo moja, evo me na  „vrhu sveta“, na mestu gde Sunce spava i gde se čuje kako gromovi dišu... U ...

01.10.2018 Uspešan vikend iza Sprintera

Juče je u Sremskoj Mitrovici održano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire na kome je nastupilo 5 atletičara Sprinta. Najuspešniji su ...

01.10.2018 Međunarodni dan starijih osoba

U svetu i kod nas 1. oktobra obeležava se Međunarodni dan starijih osoba, u skladu sa Rezolucijom 45/106, koju je ...

MAGAZIN

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...

19.08.2018 Bitka na Ceru je bila odbrana kuće koja se sa Cera videla

U spomen kompleksu “Cerska bitka” u Tekerišu, simbolu pobede srpske vojske u Prvom svetskom ratu, na 104-tu godišnjicu od pobede ...

18.08.2018 Dok grlimo ženu koja nas voli

Digitalizacija koja je u završnom naletu ovladala je i društvenim zajednicama i skoro svakim ljudskim bićem kao pojedincem. Novi mediji doneli ...
 
VRH