ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Video prilozi

5. Aug. 2017 Hajdučka regata 2017

Sa Alanovića navoza u Prnjavoru  startovala je šesta po redu Hajdučka regata, u okviru manifestacije “Hajdučko veče 2017”. Ovaj zabavno rekreativni događaj i ove godine okupio je veliki broj zaljubljenika sa obe strane reke Drine. Organizator regate je Turistička organizacija opštine Bogatić.

„Reka Drina predstavlja veliki turistički potencijal opštine Bogatić, a ovogodišnja regata ujedno simbolizuje privrženost i neraskidivost svakodnevnog zajedničkog života Mačvana i reke  Drine. Zadovoljni smo brojem učesnika i nadamo se da će sve proteći u najboljem redu“, izjavio je Vladan Popadić, direktor TOOB.

Oko četrdeset plovila  krenulo je iz Prnjavora spustom dužine 25 km, do Vasinog šiba u Crnoj Bari. Učesnici će pauzu napraviti u Badovincima, gde ih očekuje osveženje, mali predah sa pauzom za ručak i pri polasku priključenje novih posada.

Za bezbednost su zaduženi policija, ronioci, spasioci, redar na kopnu i u vodi, lekarske ekipe i sanitetska vozila.

Regata će nakon šest časova spusta pristati u Crnoj Bari, u blizini ušća Drine u Savu.

Program prvog dana manifestacije Hajdučko veče 2017 nastaviće se defileom mladih FA od crkve do Devine kafane, sajmom etno hrane, pića i domaće radinosti, kvalifikacijama za izbor harambaše, kulturno – umetničkim programom i koncertom  Zvezda Granda.

 
 
VRH