ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Video prilozi

01.06.2018 Ivica Dačić posetio mačvanske socijaliste

Ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade, Ivica Dačić, posetio je Bogatić i prisustvovao skupu pristalica i simpatizera Socijalističke partije Srbije. Dačića i članove predsedništva stranke dočekao je predsednik Opštine, Nenad Beserovac, kao i brojni funkcioneri iz Bogatića,  predstavnici izvršnih, gradskih i opštinskih odbora SPS Mačvanskog okruga.

Četvrto po redu, tradicionalno, okupljanje socijalista opštine Bogatić, otvorio je predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije, Nenad Beserovac, koji je naveo da ovim skupom sprovode ideju da svoje pristalice, simpatizere i glasače okupe i van izbornih kampanja, da uz neobavezno druženje, pokažu da su najorganizovanija i najbrojnija politička organizacija na teritoriji opštine Bogatić.

„Na prethodnim izborima, republičkim parlamentarnim, ostvarili smo 27 odsto glasova, na lokalnim smo pobedili i iz jednog izbornog ciklusa u sledeći samo popravljamo naše rezultate, koje svakodnevno opravdavamo. Zato imamo ovoliku podršku, jer niko nema blanko podršku. Brojni su infrastrukturni projekti koje smo uradili, a u  narednim danima i mesecima realizovaćemo projekat potisnog cevovoda kanalizacione mreže, čija je izgradnja počela davne 1998. godine. Posebno smo ponosni na projekat prvog daljinskog sistema grejanja na geotermalnu energiju u Srbiji, čija izgradnja, uz neophodnu građevinsku dozvolu, treba da počne polovinom juna“, istakao je predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac.

Skupu se se obratili dr Tijana Pejović, predsednica saveta Socijalističke omladine Mačvanskog okruga i  dr Goran Makunčević, predsednik okružnog odbora Mačvanskog okruga, nakon kojih je okupljene pozdravio, predsednik SPS, Dačić.

„Već sam na glavnom odboru vaš opštinski odbor pohvalio da je, uz Raški, najbolji odbor u Srbiji.  Prvi put sam dolazio ovde pre više od dvadeset godina, vreme ide, ali se jedna stvar nije promenila, Socijalistička partija Srbije i tada i sada je najbolja partija u Bogatiću. Voleo bih da se na vas ugledaju svi u Srbiji, retke su opštine gde imamo tako dobre rezultate i ljude u našem rukovodstvu, kao i članstvu. Puno mi je srce što sam danas ovde sa vama. Siguran sam da naša partija ima budućnost, jer mi smo sve ono što su stvarale generacije pre nas. Obavezujem se, a o tome sam već razgovarao sa predsednikom Vučićem, da ću zajedno sa Vladom republike Srbije da pomognem Bogatiću da se dalje razvija“, istakao je Dačić.

Na kraju zvaničnog dela programa, Dačić i Beserovac uručili su članske karte novim članovima partije iz opštine Bogatić.

 

 

M.K.

 
 

GRAĐANI REPORTERI

16.10.2018 POZDRAV IZ MOLDAVIJE - Piše Teodora Milanković

Srbijo moja, evo me na  „vrhu sveta“, na mestu gde Sunce spava i gde se čuje kako gromovi dišu... U ...

01.10.2018 Uspešan vikend iza Sprintera

Juče je u Sremskoj Mitrovici održano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire na kome je nastupilo 5 atletičara Sprinta. Najuspešniji su ...

01.10.2018 Međunarodni dan starijih osoba

U svetu i kod nas 1. oktobra obeležava se Međunarodni dan starijih osoba, u skladu sa Rezolucijom 45/106, koju je ...

MAGAZIN

19.08.2018 Bitka na Ceru je bila odbrana kuće koja se sa Cera videla

U spomen kompleksu “Cerska bitka” u Tekerišu, simbolu pobede srpske vojske u Prvom svetskom ratu, na 104-tu godišnjicu od pobede ...

18.08.2018 Dok grlimo ženu koja nas voli

Digitalizacija koja je u završnom naletu ovladala je i društvenim zajednicama i skoro svakim ljudskim bićem kao pojedincem. Novi mediji doneli ...

29.03.2018 Srce mačvanske pesnikinje

„Kad nas ljubav dodirne svi postajemo pesnici“ rekao je davno Platon. Ljubav u svim oblicima i veličinama okružuje ljude, a ...
 
VRH