ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Video prilozi

01.06.2018 Ivica Dačić posetio mačvanske socijaliste

Ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade, Ivica Dačić, posetio je Bogatić i prisustvovao skupu pristalica i simpatizera Socijalističke partije Srbije. Dačića i članove predsedništva stranke dočekao je predsednik Opštine, Nenad Beserovac, kao i brojni funkcioneri iz Bogatića,  predstavnici izvršnih, gradskih i opštinskih odbora SPS Mačvanskog okruga.

Četvrto po redu, tradicionalno, okupljanje socijalista opštine Bogatić, otvorio je predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije, Nenad Beserovac, koji je naveo da ovim skupom sprovode ideju da svoje pristalice, simpatizere i glasače okupe i van izbornih kampanja, da uz neobavezno druženje, pokažu da su najorganizovanija i najbrojnija politička organizacija na teritoriji opštine Bogatić.

„Na prethodnim izborima, republičkim parlamentarnim, ostvarili smo 27 odsto glasova, na lokalnim smo pobedili i iz jednog izbornog ciklusa u sledeći samo popravljamo naše rezultate, koje svakodnevno opravdavamo. Zato imamo ovoliku podršku, jer niko nema blanko podršku. Brojni su infrastrukturni projekti koje smo uradili, a u  narednim danima i mesecima realizovaćemo projekat potisnog cevovoda kanalizacione mreže, čija je izgradnja počela davne 1998. godine. Posebno smo ponosni na projekat prvog daljinskog sistema grejanja na geotermalnu energiju u Srbiji, čija izgradnja, uz neophodnu građevinsku dozvolu, treba da počne polovinom juna“, istakao je predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac.

Skupu se se obratili dr Tijana Pejović, predsednica saveta Socijalističke omladine Mačvanskog okruga i  dr Goran Makunčević, predsednik okružnog odbora Mačvanskog okruga, nakon kojih je okupljene pozdravio, predsednik SPS, Dačić.

„Već sam na glavnom odboru vaš opštinski odbor pohvalio da je, uz Raški, najbolji odbor u Srbiji.  Prvi put sam dolazio ovde pre više od dvadeset godina, vreme ide, ali se jedna stvar nije promenila, Socijalistička partija Srbije i tada i sada je najbolja partija u Bogatiću. Voleo bih da se na vas ugledaju svi u Srbiji, retke su opštine gde imamo tako dobre rezultate i ljude u našem rukovodstvu, kao i članstvu. Puno mi je srce što sam danas ovde sa vama. Siguran sam da naša partija ima budućnost, jer mi smo sve ono što su stvarale generacije pre nas. Obavezujem se, a o tome sam već razgovarao sa predsednikom Vučićem, da ću zajedno sa Vladom republike Srbije da pomognem Bogatiću da se dalje razvija“, istakao je Dačić.

Na kraju zvaničnog dela programa, Dačić i Beserovac uručili su članske karte novim članovima partije iz opštine Bogatić.

 

 

M.K.

 
 

GRAĐANI REPORTERI

29.11.2018 Дечија атлетика у ОШ Лаза К Лазаревић

У фискултурној сали ОШ "Лаза К. Лазаревић'', ученицима од првог до четвртог разреда, одржана је демонстрација атлетских дисциплина у оквиру ...

24.11.2018 СЛАВА ХРАМА У БЕЛОТИЋУ

Све што смо научили и чему смо се посвећивали на пољу духовности, веронауке и молитве, свој врхунац је доживело у ...

16.10.2018 POZDRAV IZ MOLDAVIJE - Piše Teodora Milanković

Srbijo moja, evo me na  „vrhu sveta“, na mestu gde Sunce spava i gde se čuje kako gromovi dišu... U ...

MAGAZIN

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH