ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

15.04.2017 Grnoviću dva srebra u Crnoj Gori

Atletski trofej Crne Gore održan je danas u Baru, po 21. put, a u konkurenciji od oko 130 takmičara nastupli su i predstavnici AK „Sprint“ iz Badovinaca, Slobodan Lukić i Aleksandar Grnović.

Grnović je solidno počeo takmičenje sa trkom na 100 metara, završivši je sa ručno merenim rezultatom od 10.9 sekundi i vetrom od -2.7 m/s. Nakon toga usledili su sezonski rezultati u bacanju diska 40.25 metara i bacanju kugle 13.83 metara, što je bilo dovoljno za dva srebrna odličja.

Slobodan Lukić je imao mali peh na skoku uvis, ali se brzo vratio na start trke 100 metara i po pljusku i sa jakim vetrom u grudi trčao lični rekord - 11.8 sekundi. Ovi rezultati imaju veću vrednost ako se uzme u obzir da su takmičeni u sred priprema, odnosno iz punog treninga, kao i da su sudije imale čudne kriterijume suđenja koje su takmičare koštale boljih rezultata.

Sledeće nedelje atletičare iz Badovinaca očekuje Prolećni miting prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, gde se očekuje nastup oko 50 takmičara kluba.

 

 

Ivan Đinić, trener

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH