ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

12.06.2017 AK Sprint - Istorijski nastup na prvenstvu Srbije

Prošle nedelje u Novom Sadu i Kruševcu održano je najeltnije domaće atletsko takmičenje, na kome je učešće uzelo 4 takmičara AK “Sprint”. U najjačoj mogućoj seniorskoj, juniorskoj i mlađejuniorskoj konkurenciji u svim discpilinama, najviše uspeha je imao Aleksandar Grnovic u skoku s motkom, osvojivši srebrnu medalju sa visinom od 4.10 m, dok je štafeta u sastavu Grnović, Petric, Lukić i Jokic izvojevala bronzu sa fantastičnih 3:22,69. Pored svega, Grnović i Lukić su napravili velike lične rekorde u bacanju diska sa 43.08 i 34.45 metara. Grnović je bio odličan i na 110 metara sa preponama, gde je uz malu pomoć vetra išao 14.91 sekundi, što bi bio 27. rezultat ikada u Srbiji na visini prepone od 106,7 cm.

Šlag na tortu stavio je povratnik u redove “Sprinta”, Miloš Petrić koji je po jakom vetru trčao 52.52 na 400 metara i tako popravio svoj lični rekord za skoro sekudu. Valja dodati da su prolazi u štafeti  4x400 metara bili daleko bolji od ličnih rekorda svih ,,bronzanih'' momaka.

 Sledeće nedelje “Sprintere” očekuje Prvenstvo Srbije za juniore u Kruševcu (očekuje se nastup Lukića, Petrovićeve, Jovanovića i Arnautovićeve), pa Vidovdanska trka u Brčkom (očekuje se nastup oko 50 članova kluba), početkom jula je Balkanijada za juniore u Piteštiju (Rumunija), pa u Novom Pazaru Balkanijada za seniore, gde će nastupiti Aleksandar Grnović.

 

Ivan Đinić, trener

 

 

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva".....          Projekat "Mačva Info" u 2017.god.sufinansiran je iz budžeta Opštine Bogatić od 01.januara do 30.juna 2017.god.

 

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH