ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

12.06.2017 AK Sprint - Istorijski nastup na prvenstvu Srbije

Prošle nedelje u Novom Sadu i Kruševcu održano je najeltnije domaće atletsko takmičenje, na kome je učešće uzelo 4 takmičara AK “Sprint”. U najjačoj mogućoj seniorskoj, juniorskoj i mlađejuniorskoj konkurenciji u svim discpilinama, najviše uspeha je imao Aleksandar Grnovic u skoku s motkom, osvojivši srebrnu medalju sa visinom od 4.10 m, dok je štafeta u sastavu Grnović, Petric, Lukić i Jokic izvojevala bronzu sa fantastičnih 3:22,69. Pored svega, Grnović i Lukić su napravili velike lične rekorde u bacanju diska sa 43.08 i 34.45 metara. Grnović je bio odličan i na 110 metara sa preponama, gde je uz malu pomoć vetra išao 14.91 sekundi, što bi bio 27. rezultat ikada u Srbiji na visini prepone od 106,7 cm.

Šlag na tortu stavio je povratnik u redove “Sprinta”, Miloš Petrić koji je po jakom vetru trčao 52.52 na 400 metara i tako popravio svoj lični rekord za skoro sekudu. Valja dodati da su prolazi u štafeti  4x400 metara bili daleko bolji od ličnih rekorda svih ,,bronzanih'' momaka.

 Sledeće nedelje “Sprintere” očekuje Prvenstvo Srbije za juniore u Kruševcu (očekuje se nastup Lukića, Petrovićeve, Jovanovića i Arnautovićeve), pa Vidovdanska trka u Brčkom (očekuje se nastup oko 50 članova kluba), početkom jula je Balkanijada za juniore u Piteštiju (Rumunija), pa u Novom Pazaru Balkanijada za seniore, gde će nastupiti Aleksandar Grnović.

 

Ivan Đinić, trener

 

 

"Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva".....          Projekat "Mačva Info" u 2017.god.sufinansiran je iz budžeta Opštine Bogatić od 01.januara do 30.juna 2017.god.

 

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH