ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

18.10.2020 Draganu Bohnecu i treća titula u hodanju ove godine

Prethodnog vikenda održano je Prvenstvo Srbije u hodanju na putu i na njemu je nastupila skoro celokupna ekipa trenera Dragana Radivojevića. Najzapaženiji rezultat imao je Drtagan Bohnec ujedinivši titule u dvorani, na stazi i na putu u ovoj godini sa rezultatom od 4:53,8 što bi, ukoliko je staza bila regularna (zvanični rezultati se još čekaju), bio novi najbolji rezultat Srbije u kategoriji mlađih pionira ikada. Dragan je godinu dana mlađi od konkurencije, tako da će imati i sledeću godinu da popravlja svoj rezultat u disciplini 1 km hodanje. Do ličnih rekorda su stigli i Anđela Pantelić, Anamarija Pantelić i Dvokić Aleksandar.
U sredu je u Šapcu održano Okružno takmičenje u atletici gde je podmladak kluba (njih 23) uspeo da osvoji 21 medalju, od čega čak 7 zlatnih, a najviše su se istakli pobedama Đorđe Jovanović, Stefan Lazić, David Tufegdžić, Dunja Mirović, Teodora Pavlović i članovi obe štafete.
Ne treba zaboraviti i uspeh Aleksandara Grnovića na Međunarodnom atletskom mitingu u Zenici, gde je pobedio u disciplini skok udalj sa 7.04 i time završio turbulentu sezonu 2020.
 
 
Trener, Ivan Đinić
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH