ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

17.05.2021 Nikola Rosić i Đorđe Jovanović pobednici Kupa Banja Luke

U nedelju je u Banja Luci održan "Kup Banja Luke" i na njemu su nastupila tri takmičara AK "Sprint" iz Badovinaca. Nikola Rosić je pobedio u bacanju koplja sa 50.51 metara, a Đorđe Jovanović u trci na 110 metara sa preponama sa 16.18 sekundi. Milan Čajić je imao solidan nastup, ponovivši sezonski rekord od 3.80 sa velikom rezervom pred Prvenstvo Srbije za seniore, koje se održava za tri nedelje. Ekipa seniora bi kroz nekoliko kontrolnih mitinga trebala da proveri svoju formu u nekoliko disciplina pre nastupa na Prvenstvima Srbije i Balkana.
Isti dan, samo u Sremskoj Mitrovici, su nastupali mlađi juniori i imali izvanredne rezultate na Ekipnom prvenstvu Srbije za takmičare mlađe do 18 godina. Ekipa od sedam takmičara, uglavnom dve ili tri godine mlađih od konkurencije, je uspela da sakupi 3793 vredna boda i 9 ličnih rekorda od 10 disciplina u kojima je ekipa nastupala gotovo bez greške. Najviše uspeha na takmičenju su imali Rosić Veljko sa dva velika lična rekorda - 110 prepone za 17.02 sekunde i 400 metara za 54.97 sekundi i Džinović Uroš (prva godina starijih pionira) koji je uspeo da preskoči 5 metara dalja - 5.06 tačno.
Sprintere sledeći vikend očekuje Prvenstvo Srbije u višebojima za mlađe uzrasne kategorije i seniorski miting, dok će Aleksandar Grnović probati da obori lični rekord u desetoboju (7612 poena) na grčkom ostrvu Naksos.
 
 
Trener, Ivan Đinić
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH