ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

14.09.2016 Velika podrška teško obolelom Voji Pauniću na koncertu u Badovincima

U dvorištu osnovne škole u Badovincima održan je  humanitarni koncert za lečenje Voje Paunića. Preko hiljadu posetilaca okupilo se i svojim prisustvom podržalo organizaciju ove akcije. U programu su učestvovali Pavle Dejanić & grupa Kenta, Danilo Živković, Neša Manojlović, Draga Bajunović, Dejan Bajunović, Peđa Vujić, Dada Petrušić i Aneta Bijuklić, KUD „Dukat“ Badovinci“, KUD „Salaš Crnobarski i KUD „Slepčević“.

Karte za koncert prodavale su se na više lokacija, pa je u samoj pretprodaji kupljeno oko 600 ulaznica, dok je ukupan broj prodatih karata preko 1800. Organizatori su se zahvalili svim ljudima koji su pomogli da se ovaj događaj realizuje, posebno Clubu Dionis, učenicima Mačvanske srednje škole smer-kuvar (udruženje "Hranom do srca") kao i autobuskom prevozniku "Mačva Expres". Organizatori ističu da će novac prikupljen od prodaje ulaznica, pića i hrane prodavane na koncertu, biti uplaćen sutra na račun porodice Paunić.

Pored velike moralne podrške prikupljena su i značajna novčana sredstva u iznosu od 600 560 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.K

 

Projekat "Mačva Info" sufinansiran je iz budžeta Opštine Bogatić - "Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva"

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...
 
VRH