ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

11.01.2017 Saobraćaj otežan-svi putevi u Mačvi prohodni

Saobraćaj na teritoriji opštine Bogatić danas se odvija otežano i usporeno, ali bez zastoja. Svi državni i opštinski putevi su prohodni, a snega na kolovozima ima na pojedinim deonicama po nekoliko centimetara.

Ekipe i mehanizacija Službe zimskog održavanja PZP “Valjevo” i "Mačva Put" D.O.O. su na terenu, bacaju so i rizlu, a otapanju snega doprinosi i temperatura koja je danas u blagom porastu.

“Saobraćaj se odvija otežano, ali svi putni pravci  su prohodni. Ovo je četvrta intervencija čišćenja snega u ovoj godini, koja se sprovodi u 14 Mesnih zajednica. Za tu namenu utrošeno je oko 70 T soli i  oko 220 m³ rizle, koji su posuti po opštinskim putevima i ulicama”, rekao je Nenad Andrić, referent za puteve Službe “ZIMSKO ODRŽAVANJE OPŠTINSKIH PUTEVA I ULICA NA PODRUČJU OPŠTINE BOGATIĆ”

Živojka Popadić, koordinator sa Mesnim zajednicama Službe “ZIMSKO ODRŽAVANJE OPŠTINSKIH PUTEVA I ULICA NA PODRUČJU OPŠTINE BOGATIĆ” rekla je da je u stalnom kontaktu sa predstavnicima Mesnih zajednica i pozvala građane da obaveštavaju nadležne privremene organe u Mesnim zajednicama o problemima na putevima i njihovom održavanju, kako bi što brže i efikasnije bili rešeni.

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH