ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

22.01.2017 Narandžasto upozorenje na niske temperature

Na skoro celoj teritoriji naše zemlje, izuzev Beograda i zapadne Srbije, od danas je zbog izuzetno niskih temperatura na snazi narandžasti meteoalarm koji označava opasne vremenske prilike koje su takvog inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Najniža temperatura će biti od -15 do -8°C, a najviša od -1 do 3°C, u maglovitim predelima od -5 do -2°C.

Za oblast zapadne Srbije i Beograda na snazi je žuti meteoalarm koji znači potencijalno opasno vreme.

Vremenske pojave koje su prognozirane u ovom vremenskom periodu nisu neuobičajene. Treba biti obazriv, ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima, pratiti savete koje daju nadležne državne službe i ne preduzimati nepotrebne rizike, savetuje RMHZ.

U ponedeljak ujutru (23.01.) umeren i jak mraz, temperatura u većini mesta u intervalu od -12 do -7°C, u košavskom području toplije. Zatim, do petka, 27. januara, u jutarnjim satima slab i umeren mraz, od -9 do -4°C, a najviša temperature u većini mesta ispod 0°C (ledeni dani).

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH