ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

24.01.2017 STEFANOVIĆ OŠTRO: Brzo pronalaženje počinioca pucnjave ili slede smene u policiji!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa načelnikom policije u Novom Sadu Miloradom Šušnjićem povodom pucnjave kod Osnovne škole "Ðura Daničić" i poručio da očekuje da se sve okolnosti brzo rasvetle i pronađu počinioci ili će u protivnom uslediti smene u kriminalističkoj policiji. Šušnjić je u razgovoru sa ministrom Stefanovićem istakao će današnji mafijaški obračun na ulicama Novog Sada imati apsolutni prioritet u radu i da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog slučaja. 

Vučević: Policija hitno da otkrije i uhapsi učesnike pucnjave

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zatražio je danas od pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu da pod hitno otkriju i uhapse učesnike u pucnjavi ispred Osnovne škole "Dura Daničić" u Novom Sadu.
Vučević je ocenio da je to slučaj bez presedana i da je užasnut činjenicom da su se, kako je kazao, neki vandali drznuli da pucaju u sred dana ispred škole, dok iz nje izlaze đaci.

Novosađanin N.U (37) povređen je danas oko 12.30 sati u pucnjavi kod Osnovne škole "Ðura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

-Lice je zadobilo dve prostrelne rane ruke iz vatrenog oružja- saopšteno je iz policije.

U Hitnoj pomoći kažu da je ta služba dobila poziv i da je ekipa izašla na teren, ali je povređeni već bio prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar KC Vojvodine.

Izvor i foto: Tanjug

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH