ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

25.01.2017 Besplatne koverte za nagradnu igru u poštama - Fiskalne račune slati od 1. februara

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” zvanično je počela prvog dana 2017. godine. Ova godina je zvanično godina borbe protiv sive ekonomije u okviru koje će Vlada Srbije sprovesti edukativnu kampanju i čitav niz mera za suzbijanje nelegalne trgovine i neprijavljenog rada. Organizatori nagradne igre, pored Vlade Srbije, su Poreska uprava, NALED i Državna lutrija Srbije.

Fond nagrada u odnosu na oktobar 2016. znatno je uvećan, i sada građani mogu biti dobitnici jednog od šest stanova ili 14 automobila “fijat 500L”.

Prvi ciklus, odnosno izvlačenje nagrada, počeće polovinom marta, najverovatnije u nedelju, 12. marta, kada će se dodeliti šest stanova, 14 automobila “fijat 500 L”, tri putovanja u Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja u Pariz za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos . Od drugih nagrada izdvaja se i putovanje na Staru planinu, Zlatibor, veš-mašine, mašine za sudove, frižideri, televizori, mobilni telefoni, laptopovi, tableti, mikrotalsne peći…

Biće održana četiri izvlačenja, poslednje, po sadašnjem planu, 2. aprila. Sledeći, drugi ciklus, sa takođe četiri izvlačenja, planiran je za jesen.

Građani račune prikupljene od 1. januara ove godine, mogu slati od 1. februara do 1. aprila, u besplatnim kovertama koje mogu dobiti u svakoj pošti u Srbiji. To su tipske koverte na kojima je odštampana adresa na koju se šalju računi, tako da je potrebno upisati samo podatke pošiljaoca.

Onima koji su već slali koverte, računi neće biti uvaženi jer ih nisu poslali na tipskim kovertama. Za učešće je neophodno prikupiti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom (slipova), izdatih između 1. januara i 31. marta 2017, minimalne vrednosti 100 dinara po računu ili slipu. Veći iznos računa ne povećava šansu za dobitak, ali zato građani koji plaćaju karticom dupliraju svoje šanse, jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove.

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH