ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

01.08.2017 Zeleni Bogatić - Četvrta po redu biciklijada Biciklom kroz Mačvu 2017

Zeleni Srbije opštinski odbor Bogatić, zajedno sa Turističkom organizacijom opštine Bogatić, organizuju četvrtu po redu Biciklijadu "Biciklom kroz Mačvu 2017", a treći put u sklopu Hajdučkih večeri. Promovisaćemo zdrave stilove života, povratak prirodi i očuvanje životne sredine kroz organizaciju biciklijade, i nastavljamo našu višegodišnju borbu za BICIKLISTIČKE STAZE na teritoriji opštine Bogatić. Za učesnike nema ograničenja u pogledu godina starosti, deca mlađa od deset godina moraju dođi u pratnji roditelja.

Biciklijada će se održati u nedelju 06. avgusta sa početkom u 11h. Okupljanje i upisivanje učesnika će početi od 10h na platou OŠ "Mika Mitrović" u Bogatiću.

Voziće se seoskim ASFALTIRANIM putevima,na samom startu prodefilovaćemo kroz Bogatić, a zatim vožnju nastavljamo ka selu Sovljak (u Etno parku Sovljak pravimo pauzu od 60 min., gde ćemo imati osveženje i upoznati se sa znamenitostima parka, a takođe ćemo imati priliku da vidimo radove nove Crkve daščare, koja je trenutno u izgradnji), nakon pauze put nastavljamo ka centralnoj manifestaciji Sovljak - Glogovac - Crna Bara. U Crnoj Bari dolazimo na mesto same manifestacije, gde ćemo imati dvočasovnu pauzu. Učesnici biciklijade će moći da uživaju u programu Hajdučkih večeri, zajedničkom ručku i osveženju, izvlačenju nagrada i plaži prelepe Drine.

Nakon pauze nastaljamo drugi deo Biciklijade Crna Bara - Glogovac - Sovljak - Bogatić gde se sama biciklijada i završava.

Ovoga puta smo obezbedili 200 majica za učesnike, a mi se iskreno nadamo da ćemo taj broj sa učesnicima i nadmašiti ove godine.. Takođe, tu su i mnogobrojne nagrade: bicikl, naočare, pumpa, zadnje i prednje svetlo, sajla za vezivanje, kaciga, rukavice i boca za vodu.

Biciklijadu će obezbeđivati policijska pratnja i obezbeđenje, a sve to će biti praćeno i kamerama TV ekipe.

Prošle godine biciklijada je brojala oko 200 učesnika, HAJDE DA OVE GODINE OBORIMO REKORD.

Za sve one koji budu želeli da ostanu na centralnoj manifestaciji, obezbedili smo i kamp prostor, koji će biti jasno obeležen, ograđen i imaće svo vreme čuvara.

Vidimo se 06. avgusta.

 

Zeleni Srbije, opštinski odbor Bogatić

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH