ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

01.09.2017 Početak školske godine za najradosnije đake

Školsko zvono najavilo  je početak nove školske godine i za popodnevnu smenu. Najradosniji su đaci prvaci jer će, pored starih iz predškolskog, upoznati dosta novih drugova i drugarica. Ali, pored radosti, kod njih je prisutna i trema  od škole, učitelja, novih obaveza, jer se po prvi put susreću sa dosta nepoznatih stvari i situacija.

Svečani prijem đaka prvaka organizovan je u Osnovnoj školi „Mika Mitrović“ u Bogatiću. Prisutnima se obratio Božidar Cmiljanović, direktor škole. Đacima je poželeo puno uspeha u školovanju i kao najvažnije istakao da postanu dobri ljudi.

Organizovana je i mini priredba, a sve u cilju opuštanja, oslobađanja i otklanjanja treme kod najmlađih.  Četiri učenika drugog razreda recitacitacijama su pozdravili najmlađe drugare. 

Septembar je najteži mesec i za roditelje učenika, jer sledi dodatni udar na kućni budžet-spremanje za školu, što pored udžbenika obuhvata i nabavku školske opreme, obnavljanje garderobe i ostalog.

D. Ostojić

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH