ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

02.02.2018 Počeo novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Od prvog dana februara građani mogu slati fiskalne račune za novi krug državne  nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, prikupljane od 01.januara 2018. godine.

Organizatori navode da će u novom ciklusu važiti ista pravila kao i u prethodnom, a glavna promena je što koverte za slanje računa više neće biti tipske, već će građani moći da šalju koverte u različitim formatima. Za ovu nagradnu igru se ne plaća poštarina, a svako može da pošalje neograničen broj koverti, samo je bitno da u njima bude deset ili više fiskalnih računa većih od 100 dinara, ili deset ili više slipova koji se dobijaju plaćanjem karticom, takođe u iznosu većem od 100 dinara. Kovertu nije potrebno adresirati, već samo napisati ''Uzmi račun i pobedi 2018'', a na strani gde se otvara koverat osoba koja ga šalje treba da upiše svoje ime, prezime, adresu iz lične karte ili pasoša, kao i broj telefona.

Fond nagrada, koji uključuje nekoliko stanova u Beogradu, nove automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, zatim belu tehniku i brojne druge vredne poklone, ovaj put će biti mnogo veći, preko 260 miliona dinara. U nagradnoj igri učestvuju računi izdati ove godine, poštarina je besplatna, a kao i prethodnog puta u njoj ne mogu da učestvuju maloletna lica.

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH