ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

20.03.2018 Vanredne mere odbrane od poplava kod Šapca, Jamene i Klenka

Na reci Savi kod Šapca proglašena je vanredna odbrana od poplava, rekao je pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić. On je naglasio da se ta reka nije izlila niti da očekuje da će do toga doći. Vanredna odbrana od poplava uvedena je jutros i kod Jamene i Klenka.

„Pripadnici Sektora za vanredne situacije i svih lokalnih štabova za vanredne situacije od 2. marta su u stanju su priparavnosti. Nema izlivanja Save, pratimo situaciju na terenu i očekujem da će stanje pune pripravnosti kada je reč o Savi i ostalim vodotokovima u Srbiji, potrajati do 25. marta“, rekao je Marić.

Načelnik je podsetio da je Republički štab za vanredne situacije već  5. marta zadužio Sektor za vanredne situacije, javna preduzeća "Srbija-vode", "Vojvodina-vode" i Republički hidrometerološki zavod da prate situaciju na terenu.

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH