ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

04.06.2018 Uspeh mladih karatista iz Bogatića

U Loznici je održan turnir u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije, “Loznica open”, poslednji turnir u sezoni 2017-2018.godine. Nastupilo je 25 klubova sa preko 300 takmičara. Za KK “Mačva” iz Bogatića, nastupilo je 15 takmičara, koji su postigli veoma zapažene rezultate.

Zlatne medalje osvojili su: Marija Živanović, Anđela Ružić, Ognjen Živanović, Radić Luka, Vuk Dražić, Jović Nikolina, Mišković Aleksandar. Srebrom su se okitili Teodora Kunf i Tadić Jana, a bronzane medalje su poneli Rajković Suzana, Mišković Anica, Maletić Dušan, Tamburić Mila i Tamburić Anđela. Ove medalje su osvojene u katama. U borbama, zlatna je bila Milanković Teodora, a bronzu je osvojio Ognjen Živanović.

Da bi  ovi mladi uspešni karatisti iz naše opštine učestvovali na predstojećem prvenstvu u Moldaviji, neophodno im je na vreme obezbediti termine za treninge u sali OŠ.” Mika Mitrović”.

D. O

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH