ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

15.06.2018 Додељене дипломе матурантима Мачванске средње школе

Традиционална свечаност поводом доделе диплома матурантима Мачванске средње школе одржана је у сали Kултурно-образовног центра у Богатићу. Дечији хор “Дуга” је својим наступом започео и улепшао ову прославу.
Дипломе о стеченом средњем стручном образовању, које је добило 117 матуранта, уручили су Милица Дражић, директор Мачванске средње школе и одељењске старешине.
Милица Дражић, директор Мачванске  средње школе, честитала је ученицима завршетак овог животног раздобља и пожелела им  успех у даљем школовању и животу.
Руководилац Одељења за општу управу, заједничке послове и друштвене делатности, Бранка Цмиљановић, заједно са директорком школе, уручила је и посебне награде ученицима, професорима и менторима, за успехе постигнуте на свим нивоима такмичења.
Поред диплома о стеченом средњем образовању, тридесет четири ученика школовање је завршило са одличним успехом. 
Шест ученика су  носиоци  “Вукове дипломе”. Јелена Kрстић -ветеринарски техничар, Милица Петрушић и Маја Ерцеговчевић- финансијски техничар, Сара Радовановић-  машински техничар за компјутерско конструисање, Тамара Дрезгић -економски техничар,  Милица Синђелић- техничар друмског саобраћаја. Ђак генерације је Тамара Дрезгић, која је за наш портал изјавила: "Труд и рад се исплатио и због освојеног првог места на Републичком такмичењу из пословне економије, нећу морати да полажем пријемни испит на Економском факултету у Београду. Себе у будућности видим као ревизора".
Тамара Дрезгић  за освојено прво место на Републичком такмичењу из пословне економије и Христина Синђић за освојено треће место на Републичком такмичењу из предмета куварство су посебно награђени комплетом књига, Паула Kоеља.
Генерација матураната школске 2017/18. године испраћена је из Мачванске средње школе уз најлепше жеље свих који у њој остају и уз поруку да се једно велико детињство за све њих завршило, да следе и верују у своје снове, јер се само тако они и остварују. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Д. Остојић

 

 
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH