ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

20.06.2018 Održan humanitarni koncert „Da naš Aca ozdravi“

Veliki humanitarni koncert za Aleksandra Dostanića održan je sinoć u školskom dvorištu u Glušcima. U organizaciji Mesne zajednice ovog sela, Acin put ka ozdravljenju svojim prisustvom podržali su brojni Mačvani, kao i estradne ličnosti koje su se pobrinule za dobru atmosferu.

„Pozdravio bih sve moje Mačvanke i Mačvane, ljude velikog srca. Ne bih večeras pominjao onu frazu da naše malo nekom znači mnogo, samo bih se obratio mom prijatelju i bratu, Aleksandru i njegovoj porodici, i rekao da sa verom u Boga, sa verom u sebe i podrškom svih nas ovde, a verujem da je ona i još veća, sve će da bude u redu. Zamolio bih sve prisutne da tokom mog nastupa večeras pošalju bar jedan sms sa sadržajem 495 na broj 3030 i time dodatno pomognu Aci“,rekao je Pavle Dejanić, jedan od organizatora ovog koncerta.

Prijatno junsko veče u Glušcima ulepšali su hitovi  poznatih izvođača, koji su se smenjivale na bini, kao i nekoliko koreografija u izvođenju Kulturno-umetničkog društva „Vez“ Glušci.

 

M.K.

 
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH