ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

22.06.2018 RHMZ za danas prognozira vremenske neprilike

Na teritoriji cele Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm zbog velikih padavina, grmljavine i olujnog vetra. Narandžasti meteo-alarm označava opasne vremenske prilike.

Prognoziraju se vremenske neprilike, koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. RHMZ je izdao upozorenje na naoblačenje sa severa i zapada koje će se danas do sredine dana proširiti na celu zemlju uslovljavajući kišu, pljuskove sa grmljavinom, veliki pad temperature i jak vetar.

Za MAČVU je na snazi ŽUTI meteoalarm koji znači: Vreme može biti opasno (potencijalno). Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.

Naoblačenje koje je jutros zahvatitilo severne i zapadne krajeve, sredinom dana proširiće se i na ostale delove zemlje, uslovljavajući kišu, pljuskove, grmljavinu, znatan pad temperature i veoma jak, ponegde olujni vetar. Obilna kiša i grad očekuju se u centralnim i istočnim delovima države, lokalno velike padavine, kiša ii grad.

Uveče i tokom noći očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.  Za vikend  će biti hladnije, sa temperaturama ispod proseka za ovo doba godine.

M.K.

Izvor: RHMZ, Foto: print screen sa sajta RHMZ  - http://www.hidmet.gov.rs/

 

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH