ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

28.06.2018 Nagrađeni najušpešniji učenici, nastavnici, profesori u našoj opštini

U Svečanoj sali SO Bogatić dodeljena su priznanja najuspešnijim učenicima osnovnih škola i Mačvanske srednje škole, kao i njihovim nastavnicima, profesorima, mentorima.

Za diplome, knjige i novčane nagrade, iz opštinskog budžeta izdvojeno je oko milion dinara.

Svečani skup otvorila je Branka Cmiljanović, rukovodilac  Odeljenja za opštu upravu, zajedničke poslove i društvene delatnosti“, istakavši da učenici iz naše opštine nastavljaju da nižu izuzetne uspehe na republičkim takmičenjima, što je potvrda kvalitetnog rada učenika i prosvetnih radnika u školama.

Prisutnima  se obratio i predsednik Opštine Bogatić, Nenad Beserovac.

„Opština Bogatić svake godine izdvaja  sredstva za sve vidove pomoći učenicima i studentima, sigurno da nije lako roditeljima školovati decu, ali najisplativija investicija u budućnost je upravo ulaganje u decu i u njihovo znanje “, rekao je u svom obraćanju Beserovac, koji je učenicima poželeo uspeh u daljem školovanju.

Za uspehe postignute na svim nivoima takmičenja, najboljim učenicima profesorima i mentorima nagrade su uručili, Nenad Beserovac predsednik Opštine Bogatić, Siniša Puzić- zamenik predsednika Opštine, Miroslav Dabić- predsednik SO Bogatić i Dušanka Kovačević- Savetnik za obrazovanje, kulturu, sport i javno informisanje u odeljenju za opštu upravu, zajedničke poslove i društvene delatnosti.

Za novčane nagrade izdvojeno je 794 000,00 dinara. Nosioci “Vukove diplome”, njih pedeset četvoro dobili su po 6.000 dinara, 7 učenika ponelo je laskavu titulu „đak generacije”  i njima je dodeljeno po 10 000 dinara, a 30 učenika učesnika na republičkim takmičenjima nagrađeno je sa po 5 000, dinara, kao i 16 njihovih mentora, koji su takođe dobili po 5 000 dinara. Za učenike  sa plasmanom na republičkom takmičenju, za njih 9, kao i za 8 njihovih mentora izdvojeno je po 10 000 dinara.

Đaci generacije su: Teodora Drezgić - OŠ “Nikola Tesla” Dublje, Kristina Kuzmanović- OŠ” Laza K Lazarević Klenje, Marko Sinđić - OŠ “Cvetin Brkić” Glušci, Slobodanka Ognjenović - OŠ “Janko Veselinović” Crna Bara, Natalija Marković - OŠ “Vuk Karadžić” Badovinci, Nina Ostojić - OŠ “Mika Mitrović Bogatić i Tamara Drezgić “Mačvanska srednja škola” - Bogatić.

 

 

 

 

 

D. O

 
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH