ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

30.06.2018 Učestala nenajavljena isključenja struje u Mačvi

Poštovani sugrađani, prijatelji našeg portala i stranice Mačva Info, svaki put kada dobijemo obaveštenje od Poslovnice EPS u Bogatiću mi ga prenesemo javnosti u roku od 10-tak minuta.

Iako nas za te informacije godinama unazad niko ne plaća, smatramo ih svojom moralnom, ljudskom i profesionalnom  obavezom, koja je u interesu građana.

Mnogobrojne poruke i pozivi građana u poslednjih 15-tak dana, koji se odnose na planska i učestala havarijska isključenja struje u Mačvi, bili su povod da se obratimo Poslovnici EPS u Bogatiću i tražimo zvanično objašnjenje o tome (video izjavu nadležnog lica, tv emisiju ili bar saopštenje). To smo učinili u utorak, 26.juna 2018. godine. Nakon toga, više puta do danas, pozivali smo i podsećali nadležno lice da građani očekuju objašnjenje, saopštenje... Poslednji odgovor je da će to biti, najverovatnije, u ponedeljak,2. jula, ili u utorak, pošto nije praksa i ne mogu odgovorna lica u Poslovnicama EPS davati izjave ili saopštenja u ime EPS, bez prethodne saglasnosti najviših instanci tog preduzeća. Ako smo dobro razumeli, odgovorno lice Poslovnice u Bogatiću, obavestilo je svoje nadređene o problemima sa strujom u Mačvi i čeka njihovo odobrenje za davanje izjave, eventualno učestvovanje u emisiji, ili saopštenje koje se odnosi na dugogodišni problem Mačvana sa strujom, koji je poslednjih meseci postao neizdrživa, a uobičajena - svakodnevna pojava. I danas su, bez najave, na više različitih lokacija u Bogatiću, potrošači ostajali bez električne energije.

Redakcija Mačva Info     

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH