ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

23.07.2018 Obeležavanje 203 godine Boja na Dublju

Povodom obeležavanja 203 godine od Boja na Dublju, u porti crkve Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Dublju, u sredu, 25.jula, od 18:30 časova počinje tradicionalna manifestacija Boj na Dublju. Centralni deo programa  biće nadmetanje za  izbor mladog Vojvode Dubljanskog - takmičenje koje će se održati na letnjoj pozornici Doma kulture. Posetioci će uživati  i u bogatom kulturno - umetničkom programu.

U četvrtak, 26. jula, služiće se sveta liturgija u 8:30 časova, a potom u 11 časova i parastos izginulim ratnicima u Boju na Dublju davne 1815. godine i polaganje venaca. Centrlani deo programa u četvrtak, biće takmičenje za izbor Vojvode Dubljanskog - hajdučko nadmetanje (od 19:30 časova).

Uvod u manifestaciju napraviće pesnici, u utorak, 24.jula, od 20 časova, na petoj večeri poezije u Dublju.

Organizator manifestacije je Kulturno - obrazovni centar Bogatić, dok su pokrovitelji Skupština opštine Bogatić, Mesna zajednica i Crkvena opština Dublje.

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH