ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

29.07.2018 Kad ljubav prekine fudbalsku utakmicu

Na finalnoj fudbalskoj  utakmici između FK “Duško “ iz Klenja i FK “Mladi Borac” iz Dublja, na Memorijalnom turniru posvećenom tragično nastradalom fudbaleru Klenja, Vanji Kojičiću posle samo nekoliko minuta igre utakmica je prekinuta!

Ne, ovoga puta prekid nisu izazvali nikakvi huligani i loši momci, već dobar momak, fudbaler i ljubav. Ljubav Miloša Kojića prema jednoj Jovani. Na nesvakidašnji, neobičan, lep i golgeterski efikasan način, Miloš je zaprosio Jovanu Smiljanić, izabranicu svoga srca.

Ljubav je ta koja navodi ljude da učine korak za koji nisu bili ni svesni,  niti su sanjali da će ikada uraditi.

Kako zaprositi devojku, jedno je od divnih i večitih pitanja, na koje dosta muškaraca traži odgovor?! A odgovor je gledajući Miloša i Jovanu jednostavan! Slušaj svoje srce, ono će ti sve reći, jer u ljubavnom zanosu, razum i nije od neke velike pomoći.

Najbolji sportista Opštine Bogatić u 2014 godini, najbolji strelac Mačvanske okružne lige, jedini igrač Klenja sa internacionalnim iskustvom, čija je ljubav prema svom Klenju jača od ljubavi prema novcu i karijeri postigao je pogodak karijere, Jovana je rekla da!

“Fudbal je moj život, a sada i Jovana. Oduvek sam maštao da na fudbalskom terenu zaprosim izabranicu svoga srca i kada sam našao pravu devojku to sam i učinio”, rekao je Miloš vidno uzbuđen, još pod tremom i utiscima. “Miloša sam odabrala, jer je najbolji i čovek i fudbaler”, ne skrivajući suze radosnice dodala je Jovana.

Vanjini roditelji darivali su ih cvećem, poželeli im sreću i uspeh u daljem životu i zahvalili im se što su se baš na ovaj dan obećali jedno drugom! U ime FK iz Klenja na ovom činu im je čestitao i poželeo sreću Branko Danilović.

Ovo je svakako dan koji ovi mladi ljudi nikada neće zaboraviti i potvrda da je sve moguće, ako si spreman da pratiš svoje srce.

 

 

 

 

D. Ostojić

 
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH