ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

03.09.2018 Počela nova školska godina

U školama na području opštine Bogatić školsko zvono najavilo je početak nove školske godine. U "Mačvanskoj srednjoj školi" od danas je u školskim klupama ukupno 639 učenika.U 6 obrazovnih profila, u školu je upisano, u prvi razred 35 učenika  više, nego u nekoliko zadnjih godina.

Kao i prethodnih godina nastava će se odvijati u dve smene. Od 7.30h,  nastavu će pohađati đaci prve i četvrte godine, kao i odeljenje 3/5.

Od 13h i 35minuta, nastava će se odvijati za učenike druge i treće godine.

Novina u "Mačvanskoj srednjoj školi"  u Bogatiću je ta, što sa početkom nove školske godine, stari papirni dnevnici odlaze u prošlost.

 Za 639 učenika, njihov rad, ocene , izostanke, aktivnosti, ponašanje i ostalo beležiće se u elektronske dnevnike. Roditelji će biti u stanju da prate i da budu upoznati sa ocenama  i izostancima svoje dece, ne dolazeći u školu.

I  mačvanski osnovci,  petog, šestog, sedmog i osmog razreda započeli su nastavu u prepodnevnoj smeni, od 7.30h. U popodnevnu smenu od 13 časova krenuće  đaci  prvog do petog razreda.Ove godine, u svih 6 osnovnih škola sa teritorije Opštine Bogatić osnovnu školu će pohađati oko 2 120 učenika.

 

 

 

D. O

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH