ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

03.09.2018 Počela nova školska godina

U školama na području opštine Bogatić školsko zvono najavilo je početak nove školske godine. U "Mačvanskoj srednjoj školi" od danas je u školskim klupama ukupno 639 učenika.U 6 obrazovnih profila, u školu je upisano, u prvi razred 35 učenika  više, nego u nekoliko zadnjih godina.

Kao i prethodnih godina nastava će se odvijati u dve smene. Od 7.30h,  nastavu će pohađati đaci prve i četvrte godine, kao i odeljenje 3/5.

Od 13h i 35minuta, nastava će se odvijati za učenike druge i treće godine.

Novina u "Mačvanskoj srednjoj školi"  u Bogatiću je ta, što sa početkom nove školske godine, stari papirni dnevnici odlaze u prošlost.

 Za 639 učenika, njihov rad, ocene , izostanke, aktivnosti, ponašanje i ostalo beležiće se u elektronske dnevnike. Roditelji će biti u stanju da prate i da budu upoznati sa ocenama  i izostancima svoje dece, ne dolazeći u školu.

I  mačvanski osnovci,  petog, šestog, sedmog i osmog razreda započeli su nastavu u prepodnevnoj smeni, od 7.30h. U popodnevnu smenu od 13 časova krenuće  đaci  prvog do petog razreda.Ove godine, u svih 6 osnovnih škola sa teritorije Opštine Bogatić osnovnu školu će pohađati oko 2 120 učenika.

 

 

 

D. O

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH