ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

18.09.2018 U nedelju tradicionalna Biciklijada “Biciklom kroz Mačvu 2018”

Peta po redu biciklijada “Biciklom kroz Mačvu 2018” održaće se u nedelju, 23. septembra. Organizatori, Ekološko edukativni centar Mačve i Opštinski odbor Zelenih Srbije u saradnji sa Kulturno obrazovanim centrom, navode da očekuju dobar odziv ljubitelja rekreacije i biciklizma. Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti svakog dana u fejsbuk grupi Biciklijada "Biciklom kroz Mačvu 2018" ili na stranici Zeleni Srbije Bogatić. Prijavljivanje će biti moguće i na licu mesta, pred početak vožnje, od 10 časova.

Start biciklijade planiran je za 11 sati, ispred OŠ “Mika Mitrović” u Bogatiću. Prvi deo rekreativne vožnje će se odvijati kroz ulice varošice u ukupnoj dužini od 7km, prema Mačvanskom Metkoviću. U Etno selu Mačvanski konak učesnici biciklijade će napraviti pauzu za užinu i osveženje i uživati u prelepom  ambijentu ovog Seosko-turističkog domaćinstva. Tradicionalne mačvanske listiće i drugu hranu karakterističnu za ovaj kraj spremaće učenici Mačvanske srednje škole.

Nakon pauze, oko 15 časova, planiran je polazak i drugi deo vožnje bicikliraće se preko Belotića i Dublja, nazad do Bogatića. Biciklijada se završava takođe na platou ispred OŠ “Mika Mitrović”.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje dvotočkaša, da im se pridruže na ovoj rekreativnoj, tradicionalnoj vožnji, kako bi vratili bicikl na ulice Mačve, ali i skrenuli pažnju na nepostojanje biciklističkih staza u opštini Bogatić.

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH