ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

18.09.2018 U nedelju tradicionalna Biciklijada “Biciklom kroz Mačvu 2018”

Peta po redu biciklijada “Biciklom kroz Mačvu 2018” održaće se u nedelju, 23. septembra. Organizatori, Ekološko edukativni centar Mačve i Opštinski odbor Zelenih Srbije u saradnji sa Kulturno obrazovanim centrom, navode da očekuju dobar odziv ljubitelja rekreacije i biciklizma. Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti svakog dana u fejsbuk grupi Biciklijada "Biciklom kroz Mačvu 2018" ili na stranici Zeleni Srbije Bogatić. Prijavljivanje će biti moguće i na licu mesta, pred početak vožnje, od 10 časova.

Start biciklijade planiran je za 11 sati, ispred OŠ “Mika Mitrović” u Bogatiću. Prvi deo rekreativne vožnje će se odvijati kroz ulice varošice u ukupnoj dužini od 7km, prema Mačvanskom Metkoviću. U Etno selu Mačvanski konak učesnici biciklijade će napraviti pauzu za užinu i osveženje i uživati u prelepom  ambijentu ovog Seosko-turističkog domaćinstva. Tradicionalne mačvanske listiće i drugu hranu karakterističnu za ovaj kraj spremaće učenici Mačvanske srednje škole.

Nakon pauze, oko 15 časova, planiran je polazak i drugi deo vožnje bicikliraće se preko Belotića i Dublja, nazad do Bogatića. Biciklijada se završava takođe na platou ispred OŠ “Mika Mitrović”.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje dvotočkaša, da im se pridruže na ovoj rekreativnoj, tradicionalnoj vožnji, kako bi vratili bicikl na ulice Mačve, ali i skrenuli pažnju na nepostojanje biciklističkih staza u opštini Bogatić.

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...
 
VRH