ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

22.04.2015 Počeli radovi na rekonstrukciji sportske hale u Banovom Polju

U Bogatiću je  danas potpisan Ugovor o obnovi sportske hale u Banovom polju. Potpisnici su Opština Bogatić i Fondacija „Ana i Vlade Divac“. Fondacija je opredelila sredstva u iznosu od 1.155.000 dinara za obavljanje građevinskih radova na sanaciji poda, zidova, tribina i dela krovne konstrukcije sportskog objekta.

„Radovi na sanaciji i rekonstrukciji objekta koji su započeti danas, trebalo bi da se završe polovinom maja. Opština Bogatić će nakon toga finasirati ostatak radova koji nisu predviđeni ugovorom, kako bi objekat u potpunosti bio stavljen u funkciju“ rekao je predsednik Opštine Bogatić Nenad Beserovac.

Sportska hala  u Banovom Polju izgrađena je 1987. godine i tada je predstavljala reprezentativan sportski objekat.  Zbog dugogodišnjeg neodržavanja poprilično je ruinirana, a u majskim poplavama zbog podzemnih voda i prokišnjavanja krova pretrpela je najveću štetu. 

Objekat se našao na listi državnog programa za obnovu javnih objekata sportske infrastrukture nakon podnošenja zahteva Odseka za lokalno ekonomski razvoj opštine Bogatić,  što je i prethodilo saradnji  sa Fondacijom  „Ana i Vlade Divac“.

N.Isaković

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH