ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

23.04.2015 Izborna skupština OO Srpske napredne stranke u Bogatiću

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bogatiću sinoć je održao Izbornu skupštinu. U radu je učestvovalo 47 delegata koji su odlučivali o izboru predsednika odbora. Skup je otvoren intoniranjem stranačke himne, a potom se pristupilo radnom delu skupštine.

Delegati stranke za predsednika Opštinskog odbora ponovo su izabrali Miroslava Dabića. On se prisutnima zahvalio na ukazanom poverenju i obećao istrajniju borbu za principe i vrednosti za koje se zalaže SNS. Izneo  je rezultate dosadašnjeg rada, kao i planove stranke za naredni period.

 “Pošto su izabrani  članovi mesnih odbora u svih četrnaest mesnih zajednica, stranka može da krene sa pripremom za predstojeće lokalne izbore. Srpska napredna stranka kao najveća i najorganizovanija politička stranka u Srbiji, predvođena predsednikom stranke i premijerom  Aleksandrom Vučićem, ima jasan cilj koji treba da sledimo i mi na lokalu. Od članova stranke očekujem posvećen i odgovoran rad koji će doprineti ostvarivanju zajedničkih interesa svih građana”, rekao je Miroslav Dabić u svom obraćanju delegatima.

N.Isaković

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH