ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

23.04.2015 Zbog dugovanja za komunalne usluge JKP „Bogatić“ isključuje sa vodovodne mreže nesavesne potrošače

www.bogatic.rs

U ulicama Stanka Martinovića i Mike Mitrovića sa vodovodne mreže isključeno je 20 potrošača koji nisu izmirili dospela dugovanja, a uz to nisu prihvatili plaćanje duga na rate.

- Akciju isključivanja neredovnih platiša smo tek počeli i nastavićemo je još intenzivnije. Kontrolom plaćanja su ravnopravno obuhvaćena fizička i pravna lica. Ima dosta potrošača koji komualne usluge nisu plaćali godinama, a nisu se uključili u reprogram dugova, kao i onih koji su ranijih godina sklopili ugovore o odloženom plaćanju ali nisu redovno izmirivali dospele rate. Ukoliko i posle naših upozorenja ne plate dospele, ugovorene rate i tekuće obaveze primenićemo krajnju meru isključenja sa vodovodne mreže - rekao je Slobodan Đurković, direktor JKP „Bogatić“.

Đurković je dodao da potrošači u Bogatiću za komunalne usluge u ovom trenutku duguju preko 25 miliona dinara. Oko 60 odsto od ovog iznosa su dugovi stariji od godinu dana.

- Neredovno plaćanje računa može da ugrozi poslovanje preduzeća, što nećemo dozvoliti, već ćemo koristiti sve mogućnosti da dugove naplatimo. Potrošače koji duguju za vodu i odnošenje smeća najpre opominjemo. Omogućili smo izmirivanje dospelih obaveza na rate, jedan broj potrošača je utužen, a kao krajnju meru protiv onih potrošača koji ne prihvataju ni jednu mogućnost da izmire svoj dug, primenjujemo isključenje sa vodovodne mreže - kaže Đurković.

Izvorhttp://www.bogatic.rs/page.php?secid=14&pageid=49&contid=1565&mod=article

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH