ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

28.04.2015 Opština Bogatić organizuje Prvomajski uranak

www.bogatic.rs
Prvomajski uranak - povratak prirodi

Prvomajski uranak, u organizaciji Opštine Bogatić, organizuje se u petak sa motivom povratka prirodi, a ceo dan biće ispunjen raznovrsnim sadržajima na Vasinom Šibu i ušću Drine u Savu - rečeno je u Turističkoj organizaciji opštine Bogatić.

Na ušću se od jutarnjih sati organizuje takmičenje pionira do 15 godina u težinskom pecanju na plovak, a neizostavni deo programa je takmičenje za najbolju riblju čorbu.

Na Vasinom Šibu od 9 sati odvijaće se sportska takmičenja u malom fudbalu i nadvlačenju konopca, a kulinarsko nadmetanje je u tri discipline - za najbolju riblju čorbu, pasulj i lovački gulaš.

Najuspešniji ribolovci i majstori kulinarstva biće nagrađeni peharima i diplomima.

Pored Turističke organizacije Opštine Bogatić, program Prvomajskog uranka realizovaće udruženja ribolovaca „Klen“ i „Skobalj“, Lovačko udruženje „Mačva“, Fudbalski savez i Sportski savez Opštine Bogatić.

Izvor: www.bogatic.rs

http://www.bogatic.rs/page.php?secid=14&pageid=49&contid=1570&mod=article 

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH