ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

05.09.2019 Još 1220 metara novog asfalta

Danas se završava asfaltiranje  dela državnog putnog pravca Bogatić - Crna Bara drugog B reda, broj 320, u dužini od 1220 metara, na delu puta između Bogatića i Sovljaka. Radove je obišao Siniša Puzić, zamenik predsednika Opštine Bogatić, i  tom prilikom izjavio: ” Ovo je završetak radova na uređenju državnog  puta drugog B  reda, broj 320,  iz pravca Bogatića ka Crnoj Bari. Sa radovima koje smo izveli u prvoj polovini godine u dužini od 2150 metara , i sa ovim danas, kompletirali smo ovu deonicu.”

Puzić je dodao: “U najskorije vreme  počeće i  radovi na uređenju raskrsnice u MZ Glogovc,  gde se ukrštaju državni putni pravaci  320 iz pravca Bogatića i 321 iz pravca Salaša Crnobarskog. Želim da ukažem da je to bitno izvesti što pre, jer podsećam da je ova raskrsnica jedna od crnih tačaka na putevima u  našoj opštini, tako da će se regulacijom te raskrsnice podići bezbednost  svih učesnika u saobraćaju, na tom putnom pravcu”.

Pomenuti radovi se finansiraju iz  budžeta Javni Putevi Srbije, a izvodi ih Preduzeće  za puteve - Valjevo . Vrednost ove investicije je oko 8  miliona dinara.

 

D. Ostojić

 
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH