ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

06.12.2019 Конференција за медије СНС у Богатићу

О свему што је у претходном периоду урађено, плановима руководства и жељама чланова СНС у Богатићу,  говорио је данас на конференцији за медије у страначкој просторији Општинског одбора,  један од повереника СНС У Богатићу и заменик председника општине, Синиша Пузић.

" Даме и господо, поштовани представници медија, пре свега, желим све да вас поздравим и да вам се захвалим што сте дошли на данашњу конференцију за медије нашег општинског одбора. Као што смо и најавили претходни пут на овом истом месту, Општински одбор Српске напредне странке Богатић ће се путем конференција за медије, с времена на време, обраћати широј јавности, пре свега, нашим суграђанима и благовремено их обавештавати о свим актуелностима које се тичу наше политичке организације и уопште политичког живота у општини Богатић, као и у читавој земљи, а то се нарочито односи на учешће у извршној власти наше локалне самоуправе.

На самом почетку желим да истакнем задовољство чињеницом да су све планиране активности и инвестициона улагања која су била предвиђена општинским буџетом, а да подсетим, на којима смо ми инсистирали приликом предлагања и усвајања буџета, у потпуности извршени или су у току и завршној фази реализације. Тренутно се спроводе радови на уређењу две улице у Богатићу и то: Мије Јовановића и десна страна улице Павла Орловића. Нови тротоари и зелене површине ће несумњиво допринети да се наши суграђани осећају много пријатније и комфорније. Такође, приводе се крају радови на уређењу прилаза средњој Мачванској школи и општинског дворишта – код ове инвестиције се функционални, урбанистички значај огледа кроз уређење паркинг простора, пропусне канале, пешачке стазе, замене водоводних цеви, а не треба занемарити ни естетски значај, јер ће сада и сам центар варошице добити модернији и уређенији изглед. У претходних неколико недеља пошљунчено је преко 100 километара општинских некатегорисаних (сеоских) путева, а до краја године предстоји нам асфалтирање нових 5 километара улица у три месне заједнице: Клење, Дубље и Белотић. Нов асфалт је пре месец дана добила и улица Милана Ђаковића у Глоговцу у укупној дужини од 700 метара. Ових дана у овој Месној заједници, почели су радови на уређењу раскрснице у центру села, која ће добити модерну сигнализацију, лежеће полицајце, како би се подигао ниво безбедности свих учесника у саобраћају и решио дугогодишњи проблем мештана ове месне заједнице. Ускоро се очекује и почетак радова на новом тротоару у Светом пољу, као и у Глушцима, у улици Миће Перишића".

Конференцији  за медије присуствовали су и повереници странке Милан Дамњановић, помоћник  председника Општине Богатић и Теодор Теодоровић,  Матија Миловановић, помоћник председника Општине Богатић као и остали чланови Општинског одбора СНС.

Д. Остојић

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH