ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

28.05.2015 ŠIROK DIJAPAZON STRUČNIH SMEROVA U MAČVANSKOJ SREDNJOJ ŠKOLI

Mačvanska srednja škola i ove godine organizuje upis 2015/2016 u prvu godinu različitih stručnih smerova.Širok dijapazon omogućava đacima završnih razreda osnovnih škola da se opredele za oblast koja ih interesuje.

Ono što karakteriše školu i što je izdvaja od ostalih u blizini je upravo pozitivna i motivaciona energija, koja se oseti pri prvoj poseti.
Moderan pristup profesora, kako u samoj prezentaciji predmeta tako i u odnosu prema đacima, je još jedna od odlika i posebnosti škole.
Podsećamo meštane da je olakšavajuća okolnost i lokacija, tačnije blizina  škole u odnosu na sva Mačvanska sela.Pored toga što će roditelji uštedeti novac, đaci će imati više slobodnog vremena, jer ga neće trošiti na putovanja.

Mačvanska srednja škola, iako mala, ne zaostaje ni za jednom drugom školom.Naprotiv nalazimo se u samom vrhu kada je u pitanju kvalitet.Dokaz za to su fantastična dostignuća naših učenika na Republičkom nivou. Svi stručni smerovi su odlična podloga i za učenike koji se odluče da idu na visoke škole i fakultete.Iznedrili smo veliki broj intelektualaca, koji ponosno predstavljaju našu Mačvu u Srbiji i širom sveta.
Mi negujemo imidž drugog doma za vašu decu. Cilj nam je da se naši učenici osećaju što lepše , bezbednije i da sa lakoćom i bez stresa , sa što više lepih momenata zaokruže svoje srednjoškolsko putovanje.

Pogledajte stručne smerove koje vam nudimo i procenite afinitete vašeg deteta. Sigurni smo da imamo smer u koji se uklapa.

1.Veterinarski tehničar-šifra MABO SA 4A07S
2.Mašinski tehničar motornih vozila-šifra MABO SA 4D08S
3.Kuvar-šifra MABO SA 3K08S
4.Ekonomski tehničar-šifra MABO SA 4L01S
5.Finansijski tehniča-šifra MABO SA 4L02S
6.Tehničar drumskog saobraćaja- -šifra MABO SA  4I01S

Mačvanska srednja škola
 

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH