ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

05.06.2015 Maturantska proslava

U četvrtak, 4.6.2015. u 18h, maturanti  su se okupili ispred Mačvanske srednje škole da označe kraj svog srednjoškolskog puta.

 

U  predivnim  i modernim raznobojnim kreacijama  naše devojke i momci, predvodjeni profesorima su  tradicionalno  prošetali kroz varošicu .

 

Mladost, lepota i radost na jednom mestu je obojila jucerašnji dan u Bogatiću. Roditelji , prijatelji i komšije su bez daha uživali u podmladku naše Mačve.

 

Maturantska šetnja je završena u restoranu” Milano”, gde su uz omiljene pesme ujedinjeno plesali .Celo veče je proteklo u veselju , radosti i ponekoj suzi zbog rastanka.

 

Mačvanska srednja škola je iznedrila jos jednu kvalitetnu generaciju,kuvara,auto-mehaničara,tehničara drumskog saobraćaja,mašinskih tehničara,veterinarskih tehničara,ekonomskih  i finansijskih tehničara .

 

Želimo im da budu srećni,ispunjeni i u ljubavi sa svim svojim životnim izborima.

 

Ponosni smo što ste bili deo naše škole.

 

 

 

Mačvanska srednja škola

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH