ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

19.06.2015 Uspeh osnovaca iz Bogatića jedan od najvećih u školskoj istoriji

Sedam učenika  Osnovne škole „Mika Mitrović“ iz Bogatića u školskoj 2014/2015 godini, ostvarili su izvanredne  rezultate na okružnim i republičkim takmičenjima.  

„Oni su na dostojan način predstavili našu školu a njihovi uspesi predstavljaju potvrdu posvećenog rada nastavnog aktiva i učenika. Ovo je jedan od najvećih uspeha u dugoj školskoj istoriji i  nadamo se da se da će biti motiv svim učenicima da i dalje unapređuju svoja znanja“, reko je direktor OŠ „Mika Mitrović“ Božidar Cmiljanović u razgovoru sa nagrađenim učenicima.

Novčane i druge vredne nagrade biće uručene 26. juna: za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz fizike, drugo mesto na Republičkom takmičenju „Mladih talenata Srbije“ i treće na Republičkom takmičenju iz matematike  - Davidu Milinkoviću,  za plasman na Republičko takmičenje iz istorije, geografije, biologije i fizike - Stefanu Gluvakoviću, za učešće na Republičkom takmičenju „Mladih talenata Srbije“ - Sari Banovac,  za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju „Mladih talenata Srbije“ - Ani Ković, za učešće na Republičkom takmičenju iz biologije - Dajani Stojanović, za osvojeno prvo mesto na Okružnom takmičenju iz srpskog jezika - Nini Ostojić i za osvojeno prvo mesto na Okružnom takmičenju iz matematike -Jeleni Stekić.

 

 
 Proizvodnja medijskih sadržaja “Perfect” Bogatić, po Zakonu o javnom informisanju i medijima, sufinansira se iz budžeta Opštine Bogatić, po (delimično) prihvaćenom projektu i ugovoru od 09.06.2015.do 09.03.2016.
 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH