ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

02.07.2020 ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ није прошла цензус, али наставља борбу

од  у Вести

На основу пребројаних сто одсто гласова са поновљених избора, коалицији ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ је недостајало неколико хиљада гласова за цензус. Изборни резултат би био сигурно бољи и довољан за прелазак цензуса да је поновљене изборе РИК заказао у недељу, а не радног дана и усред другог таласа епидемије Корона вируса, што је изазвало малу излазност.

ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ није прошла цензус, али наставља борбу.

– На поновљеним изборима смо побољшали изборни резултат и били трећи по броју гласова, али ипак недовољно да пређемо изборни цензус. Учврстили смо своју четврту позицију на политичкој сцени, после само три године деловања и то сматрамо великим успехом. Важно је и што смо успели да отворимо битну тему у нашем друштву, која је била забрањена 75 година, да ли Србија треба да буде република или да се обнови Краљевина. Захваљујемо свим монархистима који су гласали за нас и обећавамо им да ћемо још снажније наставити борбу за суверену, уставну, парламентарну Краљевину Србију и за њене вредности, јер у ту идеју чврсто верујемо. Наше време тек долази! С вером у Бога, за Краља и отаџбину! – изјавио је председник ПОКС, Жика Гојковић.

Овакав изборни резултат најбоље демантује све оне који су данима злонамерно тврдили да ће СНС „прогурати“ ПОКС у скупштину, јер да су то хтели, то су и могли, што доказује број гласова који су добили.

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH