ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

02.07.2020 Protest studenata u Beogradu

Studenti su se okupili ispred svih beogradskih studentskih domova, posle večerašnje najave da će kao jedna od predstojećih mera studentski domovi u Beogradu biti zatvoreni, jer je prestonica žarište korone.

Najveća okupljanja studenata su bila u Studentskom gradu, ali i u Studentskom domu „4. april“, gde su nezadovoljni studenti izašli i blokirali Ulicu Vojvode Stepe.​ Blokiran je bio i Bulevar kralja Aleksandra, gde su se okupili studenti iz doma „Lola“.  Studenti iz beogradskih studentskih domova prethodno su izašli iz njih u znak protesta posle najave da će domovi biti zatvoreni u sklopu novih mera u borbi protiv virusa korona.

Кolone studenata uputile su se iz više pravaca ka Skupštini Srbije, gde protest traje više časova. 
Studenti su najavili da će se sutra u 10 sati ponovo okupiti ispred Filozofskog fakulteta, te da će predati zvaničan zahtev upravnicima domova da iseljavanja ne bude.

Studentski domovi zatvarani su već jednom, sredinom marta, u okviru epidemioloških mera.

Ponovo su otvoreni dva meseca kasnije uz mere ograničenja.

Izvor: facebook stranice studentskih udruženja

Video i foto materijal trenutne situacije u Beogradu, prosledili su nam, uglavnom, studenti novinarstva Fakulteta političkih nauka.

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH