ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

12.07.2020 СзС: Високи функционери МУП-а неосновано приводили и тукли грађане

У Београду су током синоћњег протеста ухапшене 42 особе. Поводом тих дешавања су се испред Скупштине обратили лидери Савеза за Србију. Показали су фотографије које, како тврде, доказују да високи функционери МУП-а неосновано туку и приводе грађане.

Од надлежних очекују да буду процесуирани, а приведенима ће, кажу, пружити бесплатну правну помоћ.

"Полиција је изашла из Скупштине зато што је запаљена застава СНС-а. Цепање страначке заставе није кршење закона. Застава СНС-а није државна застава Републике Србије иако овај режим жели то да буде. Она ће бити уписана у историји Србије као застава срамоте. Акција полиције јасно показује да они не бране државу и државне објекте него само режим Александра Вучића", истакао је један од лидера СзС-а Драган Ђилас.

Ђилас је изјавио да је установљен посебан телефонски број 062/294-901 на који могу да позову притворени или њихови родитељи.

 

Извор: РТС

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH