ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

01.10.2020 Руководство општине Богатић приредило пријем за балканског шампиона Александра Грновића

Председник општине Богатић Милан Дамњановић и његов заменик Теодор Теодоровић, организовали су данас пријем за Александра Грновића, атлетског шампиона у десетобоју, вишеструког првака наше земље у тој дисциплини и са недавно одржаног такмичења у румунском Клужу и новог балканског шампиона. Састанку су присустовали и председник Скупштине општине Богатић Синиша Пузић и одборник у Скупштини општине Богатић Ивана Товиловић.

Председник општине Богатић Милан Дамњановић честитао је Александру Грновићу на изванредним резултатима које је постигао у досадашњој каријери, притом похваливши показано пожртвовање и уложен труд у жељи да достојно представи своју земљу и своју општину на спортским такмичењима.

„Данашњи пријем доказ је да успеси које остварује наш Александар заслужују много више пажње и много више подршке. Улагање у спорт и у нашу омладину је увек добра инвестиција, јер је то улагање у будућност свих нас, а уједно најбоља промоција здравог начина живота и истинских вредности, како појединца, тако и друштва у целини. Базични индивидуални спортови захтевају огромно одрицање и жртву, али такође и значајна финансијска средства како би се остварили врхунски резултати. Ми у локалној самоуправи ценимо достигнућа успешних спортиста, максимално их подржавамо и зато смо одлучили да у наредном периоду из нашег буџета издвајамо још више средстава за стварање бољих услова за њихове припреме и учешће на будућим такмичењима. Они су најбољи узор деци и младима и понос наше општине и свих њених грађана. Од Александра очекујемо да настави вредно тренирати и да нас обрадује кроз нове медаље и рекорде“ истакао је Дамњановић.

Извор: www.bogatic.rs -  http://www.bogatic.rs/page.php?secid=18&pageid=1&contid=2883&&mod=article

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH