ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

23.01.2021 Помоћ Општине Богатић и Млинске индустрије Поповић грађанима Медвеђе

Саопштење за јавност кабинета председника Општине Богатић преносимо у целости:

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић:
"Општина Богатић је донирала грађанима општине Медвеђа 25 тона брашна, уз несебичну помоћ Млинске индустрије Поповић која је учестовала у организацији и пружању подршке у испоруци.
Нажалост, сви смо били сведоци недавних великих поплава које су задесиле општину Медвеђу, где су грађани и привреда претпели огромну материјалну штету. Руководство општине Медвеђа ће брашно поделити угроженим грађанима.
У овом тренутку је потребно да покажемо солидарност са тим људима и да им пружимо сваки вид помоћи који им је заиста више него потребан. Кроз нешто слично смо и ми прошли приликом мајских поплава 2014. године, тако да знамо са каквим се све проблемима сусреће руководство и грађани општине Медвеђа. Надам се да ће се у што краћем року живот у Медвеђи вратити у свакодневне нормалне токове и да ће наше две пријатељске општине наставити међусобну сарадњу и дружење у неким лепшим и пријатнијим околностима".
 

MAGAZIN

14.02.2021 Драган Драги Петровић: Сцена је уточиште, духовни мир и љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...
 
VRH