ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

27.01.2021 У Мачванској средњој школи прослављен Свети Сава

Ове године, Дан школе славимо у другачијим условима, него претходних година. Без обзира на начин обележавања, порука просветитељског дела Светог Саве је иста - а то је да су образовање и васпитање кључни елементи напретка друштва и државе.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим запосленима  у „Мачванској средњој школи“ Богатић, на успешном превазилажењу свих препрека и потешкоћа на које су наилазили током свог рада у протеклим месецима одвијања образовно-васпитног процеса.

Такође, захваљујемо свим ученицима на залагању у обављању школских обавеза, поштовању прописаних мера , као и  на досадашњем успеху.

Надамо се да ће ученици и наставници и убудуће имати снаге и мотивације да одоле свим искушењима и да остану на путу развоја свих вредности које са собом носи образовање.

Честитамо вам школску славу, Светог Саву и Дан школе и желимо успех и у другим областима живота и рада.

 

Директор школе

Милица Дражић

 

MAGAZIN

14.02.2021 Драган Драги Петровић: Сцена је уточиште, извор духовног мира и љубави!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...
 
VRH