ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

07.04.2021 Честитка председника Oпштине Богатић поводом Светског дана здравља

Светски дан здравља, 7. април ове године обележава се у сенци пандемије коронавируса, која дуже од годину дана утиче на здравље људи широм света. Од марта прошле године здравствени радници су први на фронту борбе са Ковидом-19 и пожртвовано, несебично и храбро брину о нашем здрављу.

Здравствени радници у општини Богатић и данас са несмањеним ентузијазмом и снагом бију битку за здравље свих нас дајући свој допринос изгради праведнијег и здравијег света, што је слоган овогодишњег Светског дана здраља.

Због тога им, на данашњи дан, изражавамо захвалност и одајемо признање за истрајност захваљујући којој ћемо, верујем, идуће године дочекати и Светски дан здравља обележити здравији и без опасности од коронавируса.

Локална самоуправа ће у сваком смислу пружити подршку Дому здравља "Богатић" и свим здравственим радницима, а грађане и овом приликом позивам да поштујући епидемиолошке мере и вакцинацијом помогну нашим херојима да се што пре изборимо са пандемијом.

 

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић

 

 

 

Извор: www.bogatic.rs

 

MAGAZIN

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...
 
VRH