ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

28.07.2021 Бронза за баскеташе - Четврта медаља за Србију

Победом над тимом Белгије од 21:10 у дуелу за треће место, тим Србије у баскету 3 на 3 освојио је бронзану медаљу на Олимпијским игрма у Токију.
 
Била је то друга победа Србије над Белгијом у главном граду Јапана, пошто је претходно добијен и меч у регуларном делу турнира.
 
Бронза баскеташа четврта је медаља за Србију.
 
Наш Мачванин Стефан Којић, заједно са Марком Савићем, био је у Токију са екипом, али није остао у најужем саставу. На најмеродавнијој светској, ФИБА, листи Којић је четврти најбољерангирани играч света. На припремама за Олимпијске игре, стручњаци и љубитељи баскета се слажу да је Стефан показао да је тренутно наш најбољи и најспремнији играч. Нејсано је зашто и који разлози су селектора навели да Стефана Којића изостави из састава и врати кући. Честитамо момцима и радујемо се бронзаној медаљи, али да је "мачванско злато" имало заслужену прилику да наступи за српску репрезентацију, сигурни смо, да би се данас Србија радовала највећем баскеташком одличју, а Мачва првој Олимпијској медаљи.     
 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH