ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

04.08.2021 Memorijalni turnir “Srđan i Željko” za vikend u Banovom Polju

Memorijal koji se godinama održava u Banovom Polju u čast Srđana Stančetića i Željka Andrića ove godine biće održan od 06. do 08. avgusta u nešto drugačijem formatu. Na turniru će učestvovati deset ekipa podeljenih u tri kategorije - kadeti, seniori i veterani.

Prvog dana, u petak, najpre će na teren kadeti. Od 16 časova sastaju se FK “Podrinje” iz Mačvanske Mitrovice i FK “Budućnost” iz Zminjaka, dok od 18 sati igra domaćin turnira, OFK “Napredak”, protiv FK “Duško” iz Klenja.

U subotu su na programu dve utakmice seniora. U 16 sati igraju OFK “Zeka Buljubaša” iz Ravnja i FK “Mladost” iz Metkovića, a od 18 časova snage će odmeriti  OFK “Napredak” iz Banovog Polja i FK “Duško” iz Klenja.

Za nedelju, 08.avgust, planirana su finala u obe kategorije dok će se od 17 sati u revijalnoj utakmici sastati veterani Banovog Polja i veterani grada Šapca u vrlo jakom sastavu.

Takođe, u subotu i nedelju će se održati turnir u stonom tenisu, stoga svi zainteresovani mogu da se prijave, ističu organizatori.

“Ove godine smo hteli da napravimo nešto drugačije, da ovaj turnir podignemo na viši nivo i da svake godine ovaj događaj bude sve bolje organizovan. Ovaj memorijal u čast nastradalih Srđana Stančetića i Željka Andrića se godinama održava u našem selu i potrudićemo se zajedničkim snagama da sve dobro organizujemo i pripremimo, da porodice Stančetić i Andrić budu zadovoljne, jer su ovi divni momci to i zaslužili. Ja sam malo mlađi pa se ne sećam, ali svi ljudi iz Banovog Polja kažu da su  Srđan i Željko bili ljudine sa velikim srcem i o njima se priča sa ogromnim poštovanjem. Zbog svega toga, kakva god da je naša ekipa, uprava kluba, teren, vremenski uslovi, nebitno koji rang takmičenja, igramo ovaj turnir, dajemo sve od sebe da se memorijal svake godine obavezno održi, čuvamo sećanje na njih dvojicu da nikad ne izbledi”, izjavio je Vladimir Nikolić, predsednik OFK "Napredak" Banovo Polje.

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH