ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

04.08.2021 Međunarodni festival folklora BOGATFEST od 06. do 08. avgusta

Treću godinu zaredom u organizaciji Kulturno-obrazovnog centra Bogatić u srcu Mačve se održava  Međunarodni festival folklora „BogatFest“. U Kulturno-obrazovnom centru Bogatić nisu dozvolili da internacionalna folklorna smotra, zbog pandemije, prošle godine izostane, pa su  manifestaciju organizovali u digitalnom formatu.

Ovogodišnja manifestacija počeće u petak, 06. avgusta, od 18 časova i 30 minuta defileom učesnika ulicom Vojvode Stepe u Bogatiću. Na platou ispred OŠ “Mika Mitrović” potom će se predstaviti izvođači šest igračkih ansambala iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije i Rumunije, kao i trubački orkestar Mihaila Stojkanovića, a svečano otvaranje uslediće od 20 sati na pozornici na poligonu Osnovne škole. Prve večeri posetioci će uživati u koncertu Bilje Krstić i grupe “Bistrikt”, koji je zakazan za 20 sati i 30 minuta.

Drugi dana “BogatFest”-a, u subotu, 07.avgusta,  ponovo će otvoriti defile učesnika u 18.30h, a od 20 sati najavljen je koncert na kome će se predstaviti svi izvođači. Oni će se predstaviti i dan kasnije, u nedelju, 08.avgusta, u kulturno-umetničkom programu u okviru manifestacije “Hajdučko veče” na Vasinom šibu u Crnoj Bari.

Festival se održava u organizaciji i produkciji Kulturno-obrazovnog centra, a generalni pokrovitelj je Skupština Opštine Bogatić. Za sve festivalske večeri ulaz je slobodan.

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH